Lillasyster är här

(Inlägget publicerades på min tidigare blogg 2018-07-22)

Förra lördagen kom hon äntligen, den mycket efterlängtade lillasystern! Tre dagar senare än beräknat – kanske de längsta tre dagarna i mitt liv? Sista graviditetsmånaderna har nämligen varit tunga. Främst på grund av foglossning, men också med anledning av värmen. Denna lilla flicka var därför så oerhört välkommen! Förlossningen var snabb liksom storasysters, och gick väldigt bra. Känner mig tacksam över att det blev ett positivt avslut på graviditeten. 

Under förlossningen och ett par dygn efteråt var storasyster hos sin mormor, som varit jourhavande barnvakt de senaste veckorna. Vi kom hem från BB redan ett dygn efter födseln, så det var skönt för de nyblivna tvåbarnsföräldrarna att få landa hemma med nya bebisen innan syskonen träffades för första gången. Storasyster har hitintills tagit omställningen bra, även om det kanske inte helt har sjunkit in att bebisen är ett permanent inslag… 

Så här en vecka in i tvåbarnslivet är vi såklart fortfarande helt inne i bebisbubblan, och ser fram emot ytterligare fyra veckors gemensam ledighet. Till hösten börjar en ny vardag för min del, då jag kommer vara hemma med båda barnen på heltid. Men först: Bebisgos (tänk vad snabbt man glömmer hur pyttesmå de är!) och ”hemester” med familjen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.