Husesyn

(Inlägget publicerades på min tidigare blogg 2018-10-07)

Hej, och välkommen hem till oss! Vi älskar alla att gå husesyn, eller hur? Det här är vad du möts av när du öppnar vår ytterdörr. Till höger fanns det tidigare en liten gästtoalett, som vi valt att göra om till garderob/kapprum. I det lilla utrymmet framför förvarar vi vagnen, där finns också krokar för gäster att hänga av sig på. Svänger du vänster kommer du nu in i köket.

På bilden nedan ser du var jag sitter och bloggar…

I köket finns en skjutdörr som leder ut i vardagsrummet. Från vardagsrumssoffan ser du alltså in till köket… 

…Och ut över resten av vardagsrummet. I mitten av rummet har vi vår enda matplats i huset, och längst bort ett par läsfåtöljer och vår  TV. I vardagsrummet finns också glasdörrar ut till altanen.

Tänk att även minimalister kan ha maximalistiska bok- och skivsamlingar.

Tillbaka i hallen, där vi nu har kommit in en bit och svängt till höger. Till vänster har vi trappan till källaren, och bakom den första dörren till höger finns storasysters sovrum.

I rummet bredvid har barnen sitt lekrum. På motsatt sida av rummet står leksaksspis, docksäng och ett målarstaffli. Några tankar om leksaker finns att läsa här

Längst ner i korridoren ligger badrummet. De här bilderna togs när vi precis höll på att avsluta renoveringen, idag är det mindre harmoniska vibbar här inne. Men eftersom pottor, skötbord, musikmobiler och badleksaker inte är särskilt inspirerande att titta på får ni hålla tillgodo med gamla bilder.

Till vänster om toaletten är mitt och makens (och för tillfället lillasysters) sovrum.

Mitt emot sängen finns en helfigursspegel och några krokar att hänga morgonrocken på. I garderoberna på bilden nedan har vi alla våra kläder. En dubbelgarderob vardera och varsin halva av garderoben i mitten. Mer behövs inte med en kapselgarderob.

Det var allt, hoppas att du uppskattade besöket. Hör gärna av dig i kommentarerna nedan om du har några frågor eller funderingar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.